Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, despre protestele legate de introducerea e-TVA , că este normal, după 30 de ani de promisiuni, de incapacitate a unui stat să facă ordine şi digitalizarea ANAF, că sunt lucruri care deranjează. ”Nu pot să ridic din umeri, prim-ministru al româniei, şi să mă uit că avem cea mai mare inflaţie din Europa - când mă duc la Bruxelles e primul lucru pe care mi-l spun - că avem cel mai mare gap de TVA”, a mai spus premierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am avut întâlniri, şi cu ministrul Boloş, şi am făcut şi modificări şi pe e-Transport, Normal, după 30 de ani de promisiuni, după 30 de ani de incapacitate a unui stat să facă ordine şi să facă digitalizarea de la ANAF, sunt lucruri care deranjează. Aţi văzut disponibilitatea mea şi a colegilor să venim să facem modificările întotdeauna, după ce avem discuţiile”, a declarat premierul, întrebat despre nemuţumirile privind măsurile e-TVA.

”Avem problemele tehnice, neconcordanţele tehnice, în urma acestor discuţii, am venit cu modificările respective. Nu poţi să anulezi absolut tot,fiindcă, din punctul meu de vedere, este un pas imens. Suntem în faza în care se reglează absolut toateaceste lucruri”, a mai spus premierul.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Eu m-am săturat, de 30 şi ceva de ani, vin miniştri de finanţe, vin premieri şi spun că fac digitalizare. Nu pot să ridic din umeri, prim-minstru al României, şi să mă uit că avem cea mai mare inflaţie din Europa, când mă duc la Bruxelles, e primul lucru pe care mi-l spun, că avem cel mai mare gap de TVA. Dacă doriţi un prim-ministru incapabil şi tot timpul să ies din această logică, pentru că avem nu ştiu ce alegeri, cum am văzut şi ministrul Transporturilor, care şi-a asumat. Ne dorim odată să avem autostrăzi sau le amânăm încă un an de zile, pentru că deranjăm într-un an electoral? Este cazul să fim responsabili”, a mai arătat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.