Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că sunt discuţii cu oficialii turci pentru retrocedarea sabiei lui Ştefan cel Mare, precizând că sunt două copii ale acesteia, una în biroul său, iar cealaltă donată de fostul prim-ministru Adrian Năstase la Putna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ciolacu a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul vizitei în Turcia, dacă în discuţiile avute cu oficialii turci a fost abordată şi tema retrocedării sabiei lui Ştefan cel Mare. 
 
Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
”Sunt două copii. Una primită de fostul prim-ministru - şi făcute de acelaşi lucrător, armurier. Una este în biroul meu şi una a fost primită de Adrian Năstase, fiind donată la Putna. Avem discuţii pe acest subiect”, a declarat Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.