Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat, fiind întrebat dacă PSD şi PNL vor avea un candidat unic la alegerile prezidenţiale, că îl interesează decizia românilor la alegerile din 9 iunie şi că 10 iunie va veni în faţa românilor pentru a anunţa ce au decis. El a adăugat că până atunci PSD şi PNL trebuie să aibă pregătit un program de ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă au fost întrebaţi, miercuri, dacă proiectul politic al celor două partide prevedere şi un candidat unic la prezidenţiale pentru PNL şi PSD. 
 
“Cred că este un moment corect şi bine ales ca cele două partide le au de gestionat şi Executivul şi deciziile din Parlamentul României. Să ştiţi, Guvernul şi Parlamentul nu se conduc cu filmări pe Facebook în timpul şedinţelor şi cu jigniri. O ţară şi o localitate nu o conduci cu scandaluri cu haos şi cu îmbrânceli. Se conduc cu totul şi totul altfel. Cred că în această perioadă, cele două partide, cu specialiştii pe care îi au pot creiona un proiect de ţară. Şi după ce vedem ce decid românii, cum este şi corect şi un respect faţă de votul românilor de ce nu, să ne strângem într-o coaliţie pe 10 iunie pentru a lua deciziile pentru perioada următoare”, a afirmat Marcel Ciolacu. 
 
Ciolacu a mai fost întrebat cât de dispus este PSD să susţină un candidat al PNL la alegerile prezidenţiale. 
 
“Mă interesează foarte mult să văd decizia românilor la votul pe 9 iunie şi sunt ferm convins, ca şi acum, venim în faţa dumneavoastră pe 10 iunie şi să spunem ce am decis. Cel mai important este ca până atunci cele două mari partide să aibă acel program de ţară pregătit să îl prezentăm românilor”, a precizat Marcel Ciolacu.
 
De asemenea, Nicolae Ciucă a afirmat că decizia va fi luată în forurile de conducere ale PNL. 
 
“Este o decizie care se va lua în forurile de conducere ale partidului. Fiecare dintre deciziile cu care am venit şi le-am prezentat public au trecut prin analiza structurilor de conducere ale partidului, membrii PNL, preşedinţii de filiale, conducerea partidului va fi cea care va stabili în ce direcţie vom lua o decizie sau alta”, a declarat Nicolae Ciucă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.