Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, luni, înainte de şedinţa Consiliului Naţional, că negocierile cu cei de la PNL se vor face conform ponderii politice, de la alegerile generale şi că nu a existat nicio discuţie privind funcţiile. Preşedintele PSD a precizat că au cerut de la Ministerul de Finanţe mai mulţi parametri pentru a vedea ce măsuri propuse de PSD pot fi aplicate, prin programul de guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Liderul PSD a afirmat că, duminică, i-au cerut ministrului Finanţelor o listă cu parametri pe care ar dori să îi cunoască, în contextul măsurilor ce vor fi impuse prin programul de guvernare. ”Nu am luat în discuţie nicio funcţie, încă suntem în marja programului de guvernare, să vedem dacă colegii mei decid să facem aceste negocieri sau nu”, a spus Ciolacu. El a precizat că nu a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis. Liderul PSd a arătat că negocierile cu PNL se vor face conform ponderilor parlamentare. ”Eu nu am auzit alte negocieri decât pe ponderi. Eu nu cunosc alte negocieri politice decât pe ponderi, pe rezultatele alegerilor generale, nu pe sondajele de opinie”, a afirmat el. Întrebat ce funcţie îşi doreşte Marcel Ciolacu, el a spus că are cea mai bună funcţie, preşedintele Partidului Social Democrat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.