Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat că, în judeţul Harghita, sunt investiţii în derulare de peste 2,2 miliarde şi a precizat că aceasta este cea mai mar sumă de după Revoluţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„A fost o conferinţă unde eu am vrut să transmit un mesaj clar, indiferent dacă suntem români de etnie maghiară sau români. Trebuie să vedem în primul şi în primul rând dezvoltarea localităţilor, a judeţului. Am venit însoţit şi de ministrul Fondurilor Europene, cu secretarii de stat de la Ministerul Dezvoltării. În acest moment, în judeţul dumneavoastră sunt investiţii în derulare de peste 2,2 miliarde. Cred că este cea mai mare sumă după Revoluţie. Şi în următorii ani, cu toate că avem depusă până acum pe exerciţiul financiar câte 24 de miliarde, mai avem până la 46 de miliarde de euro”, a declarat Marcel Ciolacu, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută în Harghita. 
El a menţionat că România se îndreaptă într-o direcţie corectă. 
„Din punctul meu de vedere, ca şi act de guvernare, România este într-o direcţie corectă. Iar România nu se poate dezvolta decât când există o stabilitate politică. România se nu se poate dezvolta, ca niciun stat, într-un haos, într-un scandal şi într-o învrăjbire. Este momentul de maturitate politică în România şi să vedem în primul şi în primul rând interesul României şi al românilor”, a afirmat liderul PSD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.