Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a afirmat că Guvernul Orban trebuie să plece deoarece nu a reuşit să convingă cetăţenii să fie alături de Executiv în lupta cu pandemia. El a adăugat că „frica, amenzile şi ameninţările nu vor putea înlocui niciodată măsurile corecte şi comunicarea transparentă şi credibilă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Guvernul Orban trebuie să plece pentru că a eşuat să atragă cetăţenii de partea sa în lupta cu pandemia. Frica, amenzile şi ameninţările nu vor putea înlocui niciodată măsurile corecte şi comunicarea transparentă şi credibilă. Oamenii nu mai dau doi bani pe ce zic Orban şi miniştrii lui de carton”, a scris Marcel Ciolacu luni pe Facebook. 
 
Acesta enumeră motivele pentru care Cabinetul Orban trebuie să plece.
 
„Au şi motive:
 
Măştile gratuite pentru persoane vulnerabile – #ZERO
 
Marea testare naţională care trebuia să înceapă la 1 iunie – #ZERO (doar Gabi Firea trebuia blocată ca nu cumva bucureştenii să ştie exact care este situaţia în oraşul lor...)
 
Măştile produse intern de ROMARM – #ZERO (doar Orban este fericitul singur deţinător al unei măşti prototip)
 
400 de ventilatoare care trebuiau să ajungă ”în două săptămâni” – #ZERO (dar acum urlă peste tot că nu mai sunt paturi la ATI)
 
Cetăţeni testaţi cu cele 2 milioane de kituri de testare anunţate de Orban că au fost luate de UNIFARM – #ZERO (probabil nu s-au înţeles la şpagă...)
 
Laptopuri şi tablete pentru copii şi profesori – #ZERO (dar continuă să se facă de râs cu şcoala online, când o treime dintre copii nu au acces la internet...)”, explică Marcel Ciolacu. 
 
Liderul inteirmar al PSD se întreabă „şi vă mai miraţi că nu vă mai crede nimeni??!”.
 
Marcel Ciolacu a anunţă că în mod „categoric” social-democraţii vor introduce în luna august moţiunea de cenzură la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban.
 
Liderul PSD susţine că nu poate exista un „haos mai mare”, nici în ceea ce priveşte gestionarea crizei sanitare şi nici în ceea ce priveşte starea economiei. Ciolacu spune că s-au strâns deja 202 semnături pentru introducerea moţiunii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.