Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, se declară convins de eficacitatea purtării măştii de protecţie pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, el dând exemplu unei situaţie trăite de conducerea PSD în Bistriţa-Năsăud, unde unul dintre liderii locali a circulat în acelaşi microbuz alături de lideri ai PSD şi nu i-a infectat, pentru că a purtat masca de protecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a povestit, joi seară, la România TV, situaţia trăită de lideri ai PSD în Bistriţa-Năsăud, unde preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, s-a deplasat cu microbuzul împreună cu mai mulţi lideri ai PSD şi a purtat mască, ştiind că în CJ este un angajat infectat cu SARS-CoV-2.
 
Ulterior, Moldovan a fost diagnosticat cu COVID-19 însă niciunul dintre cei care s-au aflat în microbuz alături de el nu a fost infectat pentru că s-au respectat regulile privind purtarea măştii de protecţie. 
 
"Eficienţa măştilor în spaţiile închise ni s-a demonstrat nouă clar că este eficientă”, a spus Marcel Ciolacu, în acest context.
 
Anterior, Marcel Ciolacu s-a făcut remarcat, în repetate rânduri, la evenimente la care nu a purtat mască de protecţie. În 18 iunie, el a condus şedinţa plenului celor două Camere ale Parlamentului fără a purta masa de protecţie, el afirmând că nu poate vorbi cu masca pe nas şi gură.

”Cu permisiunea dvs. o să vă rog să observaţi că la prezidiu poartă toţi măşti, eu o să-mi permit să... că nu pot vorbi”, a afirmat atunci Marcel Ciolacu, în timp ce şi-a îndepărtat masca de protecţie.

El a participat şi la evenimentul de la Ambasada Franţei, de Ziua Naţională a acestei ţări, fără a purta masca de protecţie, fiind singurul invitat prezent în grădina Ambasadei fără mască.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.