Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, în conferinţa în care premierul Nicolae Ciucă a anunţat că nu îşi depune mandatul, că problemele ridicate de către angajaţii din educaţie sunt unele legitime, subliniind că, în programul de guvernare, învăţământul este o prioritate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Cred că este decizia corectă ca să nu intrăm în discuţii politice până în rezolvăm această grevă a profesorilor urmând, pe urmă, să găsim, tot împreună, calendarul cel mai bun pentru a se face rotaţia”, a afirmat Marcel Ciolacu.
Liderul PNL, premierul Nicolae Ciucă, a anunţat vineri că liderii coaliţiei au decis să continue dialogul cu sindicatele din învăţământ, precizând, după ce a enumerat problemele existente şi realizările Cabinetului, că a convenit Am stabilit cu partenerii de coaliţie ca pînă la soluţionarea problemelor să nu îşi depună mandatul şi să îşi asume în continuare responsabilitatea de premier.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.