Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, întrebat dacă este mulţumit de proiectul rectificării bugetare, că ”înseamnă foarte mult” că există o rectificare pozitivă, el subliniind faptul că nu au fost reduse fonduri pentru investiţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este o rectificare pozitivă, ceea ce înseamnă foarte mult.  Am văzut că nu s-a scos nimic de la investiţii, dimpotrivă, cred că vom atinge acel 7 la sută. Este prima rectificare şi vom vedea cea de-a doua rectificare, să ne încadrăm totuşi în deficitul asumat”, a afirmat Marcel Ciolacu, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă la Bistriţa.  

Proiectul rectificării bugetare prevede suplimentarea fondurilor pentru mai multe ministere, între care Ministerul Finanţelor, Ministerul Muncii şi Ministerul Sănătăţii, dar şi diminuarea sumelor la alte instituţii. Între cele care pierd bani se numără Ministerul de Interne, Ministerul Culturii, ANSVSA, Curtea de Conturi, dar şi Consiliul Superior al Magistraturii. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.