Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, evită să comenteze situaţia liderului sindical din Societatea de Transport Bucureşti (STB) Vasile Petrariu, care este şi consilier general din partea PSD şi cu privire la care primarul general Nicuşor Dan a cerut PSD să clarifice dacă îl susţine sau îşi retrage sprijinul faţă de acesta, după greva de joi. "Părerea mea că mai există o posibilitate: fie pleacă acasă domnul Nicuşor Dan", afirmă Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Am înţeles că întrebarea a fost fie îl susţine, fie îşi retrage. Părerea mea că mai există o posibilitate: fie pleacă acasă domnul Nicuşor Dan”, a afirmat Marcel Ciolacu, vineri, răspunzând unei întrebări, într-o conferinţă de presă la Vălenii de Munte, judeţul Prahova. 
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a cerut, vineri, PSD să se pronunţe în legătură cu greva de la STB, având în vedere că este iniţiată de un consilier general PSD, respectiv liderul de sindicat Vasile Petrariu. El s-a declarat surprins de continuarea grevei în pofida unei decizii de suspendare emisă de către instanţă, considerând atitudinea angajaţilor STB ca fiind iraţională.
 
"Cer PSD să se pronunţe, pentru că avem o grevă care paralizează Bucureştiul, organizată de un consilier general PSD. Fie susţine această manifestaţie, fie retrage sprijinul politic domnului Petrariu, care a organizat această grevă”, a declarat primarul Capitalei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.