Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, marţi, despre proiectul de lege privind interdicţia cumulului pensie-salariu că va exista o discuţie în acest sens în coaliţie, el precizând că doreşte să vadă impactul acestei măsuri, în special în zona administraţiilor locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O să mă uit şi eu pe proiectul de lege, nu este pe ordinea de zi, am întrebat şi eu liderul de grup”, a afirmat preşedintele PSD. 

Marcel Ciolacu a precizat că trebuie văzut care este impactul unei astfel de măsuri.

”Data trecută, în zona de administraţii locale, era un impact destul de consistent, rămâneau descoperite unităţile administrativ teritoriale mari, din municipiile reşeedinţă de judeţ. Haideţi să vedem impactul şi să nu mai dăm legi şi să luăm decizii fără să cunoaştem întregul context”, a spus Ciolacu.

Conducerea PNL a discutat, marţi, în şedinţă, despre mai multe măsuri precum interzicerea cumulului pensie salariu şi majorarea vârstei de pensionare la 70 de ani, au precizat surse liberale pentru News.ro.

Liberalii vor să prezinte aceste propuneri în coaliţie, partidele aflate la guvernare urmând să se reunească de la ora 18.00 pentru a discuta priorităţile sesiunii legislative care a început astăzi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.