Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat că, de câte ori preşedintele României, Klaus Iohannis, iese să ia apărarea Partidului Naţional Liberal şi “să înjure PSD-ul”, acest lucru înseamnă că liberalii scad în sondaje, precizând că intervenţiile şefului statului sunt cel mai bun barometru pentru social-democraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a fost întrebat, luni seară, la B1 TV, cum vede creionată viitoarea majoritate parlamentară, aşa cum va rezulta în urma votului din 6 decembrie, afirmând că românii vor hotărî viitoarea componeţă a Guvernului. 

El a precizat că PSD a decis să nu facă sondaje de opinie în această campanie electorală.

“Am văzut multe sondaje de opinie. Am văzut şi sondaje când Partidul Social Democrat câştiga alegerile europarlamentare, cu 36%, 38%. Am avut cel mai mic scor din istoria Partidului Social Democrat. Am văzut sondaje de opinie. La fel văd şi sondaje de opinie acum. Momentan, noi am luat o hotărâre să nu facem sondaje de opinie, e adevărat, facem focus grupuri să vedem până la urmă ce îşi doresc românii şi care este agenda”, a explicat Ciolacu.

El crede că, de câte ori Klaus Iohannis iese să “înjure” PSD-ul, acest lucru înseamnă că PNL-ul a început să scadă în sondaje.

“Urmărim televizorul la fel ca dumneavoastră şi vedem de câte ori iese preşedintele României să ţină apărarea PNL şi să înjure PSD-ul înseamnă că PNL-ul iarăşi scade în sondaje. Este cel mai bun barometru pentru noi la partid să ştim cum evoluează sondajele din România şi percepţiile în România. Să aşteptăm votul, noi ne pregătim programul de guvernare, îl vom explica românilor în această lună de campanie electorală. Dacă câştigăm alegerile, şi eu din ce în ce cred că PSD va fi pe primul loc la aceste alegeri şi vom respecta Constituţia, în acel moment PSD în funcţie de scorurile electorale din Parlament şi cine o să intre în Parlament, o să prezentăm acest program de guvernare şi vedem dacă vom creioa o majoritate”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.