Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că dacă partidul pe care îl conduce a ajuns la anumite relaţii tensionate cu socialiştii europeni şi cu Frans Timmermans, atunci îşi cere scuze şi va merge la Bruxelles pentru a avea discuţii cu aceştia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a declarat, vineri seară, într-o conferinţă de presă, că socialiştii europeni au sprijinit PSD în demersul de sesizare a Comisiei de la Veneţia privind modificarea legii electorale de către Guvernul Orban. 
 
"Tot astăzi am primit şi răspuns de la Comisia de la Veneţia că vor iniţia demersurile şi discuţiile în interiorul comisiei la sesizarea Comisiei de Monitorizare APCE. Aş dori să mulţumesc socialiştilor europeni. După mult timp, au fost alături de noi şi ne-au susţinut şi prin vot. Nu am nicio problemă, cum nu am avut nici în alte dăţi. În cazul în care PSD în anumite momente nu a avut o comunicare sau a ajuns la anumite relaţii tensionate, atât cu domnul Timmermans, cât şi cu domnul Stanishev, eu o să-mi cer scuze, ca şi preşedinte interimar, nu am nicio reţinere. În perioada următoare am să fac o deplasare la Bruxelles unde o să am discuţii cu mai mulţi socialişti europeni, inclusiv cu persoanele invocate mai devreme”, a declarat Marcel Ciolacu.
 
Preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni (PES), Serghei Stanişev, a anunţat, în 11 aprilie 2019, îngheţarea relaţiilor cu PSD, exprimând îngrijorări legate de situaţia statului de drept în România.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.