Premierul Marcel Ciolacu a vorbit, sâmbătă, în discursul său de la Satu Mare, despre pomeni electorale şi despre surse pentru creşterea pensiilor. El s-a adresat folosind expresia „mă măgarilor!” celor care contestă măsurile de majorare a veniturilor vârstnicilor, subliniind că aceştia sunt cei care au „construit România”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Nu am nicio reţinere să spun: sunt un om care îmi asum lucruri, şi bune, şi rele. Sunt un om care ştiu să mă aplic şi să văd că, dacă continuăm cu pomeni electorale, se duce România în cap. Şi normal că mediul de afaceri vede că suntem direcţionaţi doar într-o anumită zonă, dar nici nu mai pot să rabd să-i  văd la televizor că în continuu discută de unde sunt bani pentru pensionari. Şi mă, măgarilor, oamenii ăia au construit România, oamenii aceia sunt părinţii şi bunicii noştri! Eu nu pot lăsa acei oameni să moară de foame, să nu aibă bani de medicamente! Sunt o prioritate a unui guvern condus de un social-democrat dar avem obligaţia de a menţine echilibrul, s-au terminat extremele!”, a afirmat Marcel Ciolacu, sâmbătă, în aplauzele celor prezenţi la conferinţa de alegeri a PSD Satu Mare.
Primul ministru s-a declarat „mândru” de toţi membrii cabinetului său.
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
„E un moment important pentru România, 2024, nu numai pentru PSD. Tot ce s-a reuşit în ultima perioadă... şi vreau să vă spun că sunt mândru de toţi miniştrii din Guvernul României, fiindcă suntem o echipă. Nici eu nu sunt perfect, niciunii dintre ei nu sunt perfecţi, toţi încercăm să învăţăm. Toţi  încercăm să ne adaptăm acestei dinamici şi suntem într-un ritm alert”, a mai spus Marcel Colacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.