Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că partdul susţine ”cu certitudine” o ”reglementare” a tarifelor la energie pentru consumatorii casnici şi pentru instituţiile publice, precum şcoli, spitale aflate în subordinea autorităţilor locale. El anunţă că PSD va face propuneri în acest sens în următoarea perioadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Vom veni cu variantă într-o perioadă scurtă de timp. E o discuţie – dacă doriţi, nu am nicio problemă - e de ore. Suntem într-o situaţie creată de fostul Guvern de dreapta unde trebuie să găsim soluţiile cele mai bune. Sperăm să avem capacitatea de a veni. Există şi zona de reglementare, poate o semi-reglementare. Cu certitudine, atât eu cât şi specialiştii Partidului Social Democrat dorim o reglementare în zona casnică şi nu numai; în zona administraţiei locale şi aici mă refer în primul şi în primul rând la spitale, şcoli, grădiniţe şi sistemul de încălzire”, a afirmat Marcel Ciolacu vineri, într-o conferinţă la Bistriţa, întrebat fiind care este varianta susţinută de PSD în ceea ce priveşte compensarea preţului la energie.
  
Liderul social-democrat spune că ar fi aşteptat ca Uniunea Europeană să aibă un sistem comun cu privire la acest aspect.
 
”Eu m-aş fi aşteptat în primul rând ca Uniunea Europeană să aibă un sistem nu să fim solidari cu toţii când nu am fost solidari cu toţii, să aibă un sistem coerent la această criză energetică, dar se pare că fiecare stat îşi ia măsurile cele mai bune în ceea ce în priveşte”, a adăugat Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.