Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat că cetăţenii moldoveni au dat o nouă dovadă că vor să-şi construiască un viitor european, în urma alegerilor parlamentare anticipate. El a mai spus că PSD va susţine demersurile noii majorităţi proeuropene din Parlamentul de la Chişinău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Veşti extraordinare de la fraţii noştri din Republica Moldova! Tot respectul şi admiraţia pentru cetăţenii moldoveni! Au dat o nouă dovadă că vor să-şi construiască un viitor european! Salutăm victoria Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) în alegerile anticipate! PSD va sprijini demersurile noii majorităţi proeuropene din Parlamentul de la Chişinău!  Susţinem reformele şi implementarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană. Împreună suntem mai puternici!”, a scris Marcel Ciolacu, luni pe Facebook. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.