Marcel Ciolacu a declaratat că Florin Cîţu a venit „cu aceeaşi placă” la dezbaterea proiectului legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2021, iar când premierul nu are argumente aduce jigniri. „Tatăl meu, domnule Cîţu dacă puteţi fii atent, Dumnezeu să îl ierte, un oltean serios, când întâlnea personaje ca dumneavoastră, avea o vorbă – Domnule, după ce că eşti prost mai pui şi frână”, a adăugat liderul PSD. În replică, Florin Cîţu a precizat că a spus totul senatorul Vasile Dîncu atunci când a afirmat că PSD rămâne cu ordonanţa de urgenţă 13 şi cu incompetenţii care astăzi sunt în Parlament. „Sunteţi toţi aici, lângă domnul Dîncu”, a adăugat prim-ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Domnule prim-ministru aţi venit ca şi ieri cu aceeaşi placa, atunci când nu au argumente vii şi jigneşti şi încerci prin ţipete să acoperi de fapt acest buget al austerităţii. Tatăl meu, domnule Cîţu dacă puteţi fii atent, Dumnezeu să îl ierte, un oltean serios, când întâlnea personaje ca dumneavoastră, avea o vorbă – Domnule, după ce că eşti prost mai pui şi frână”, a afirmat Marcel Ciolacu, la dezbatere de marţi în plenul reunit a legii bugetului asigurărilor sociale de stat. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban i-a atras atenţia lui Marcel Ciolacu şi a spus: „Vă rog să rămâneţi în cadru de civilizaţie şi respect”.

În schimb, Ciolacu i-a răspuns: „Păi da, e civilizaţie când faci hoţ pe cineva?”

„Nu aţi vrea dumneavoastră, domnule Cîţu, să vorbiţi cu preşedintele organizaţiei PNL de la Iaşi să ne facă rost şi nouă de nişte tablă şi de nişte cherestea? Fost ministru în Guvernul domnului Orban. Nu aţi vrea dumneavoastră, domnule Cîţu, să vorbiţi cu domnul Orban să vorbească cu preşedintele orgfanizaţiei PNL de la Piatra Neamţ care a inventat o nouă infracţiune la nivel mare – cea de a vinde posturi cu sute de mii de euro în Guvernul Cîţu? Nu mai bine procedaţi ca domnul Barna - când se termină oamenii noi, după ce ai făcut 5 - 6 numiri în Guvern, să apelezi, să împrumuţi de la PSD”, a completat Marcel Ciolacu.

Ludovic Orban a făcut o remarcă la finalul discursului liderului PSD şi a precizat: „Într-adevăr a avut foarte directă legătură cu bugetul asigurărilor de stat, dar probabil preocuparea pentru pensii este la fel de mare”.

La încheierea dezbaterilor generale pe legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2021, premierul Florin Cîţu a afirmat de la tribuna plenului reunit:„Domnule preşedinte, nu mai este nimic de spus. A spus totul domnul Dîncu când a spus că PSD rămâne cu Ordonanţa 13 şi incompetenţii care sunt astăzi în Parlament. Sunteţi toţi aici, lângă domnul Dîncu”.

Camera Deputaţilor şi Senatul au adoptat marţi proiectul legii bugetului de stat pe 2021, în forma iniţiată de Guvern, nefiind adoptate amendamente. Premierul Florin Cîţu a precizat că bugetul pe acest an demontează minciunile celor de la PSD. 

La ora transmiterii acestei ştiri, Parlamentul votează pe articole proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2021, urmând să dea votul final pe întreagă iniţiativa legislativă a Guvernului. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.