Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, cataloghează drept "jenant" gestul preşedintelui Klaus Iohannis de a merge la darea în folosinţă a centurii municipiului Bacău, care a fost bugetată de fostele guverne. "Eu mă aşteptam că dacă tot a ajuns domnul Iohannis la Bacău să meargă şi la investiţia domnului Orban, care este mult trâmbiţata investiţie anunţată, spitalul modular de trei milioane de euro care acuma este pe un teren de fotbal, dezumflat şi abandonat şi nu a fost folosit niciodată în COVID", susţine liderul PSD. Ciolacu a criticat dur şi faptul că şeful statului a ţinut discursul de 1 Decembrie în faţa Arcului de Triumf.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Mă uitam astăzi, cât de jenant: pe o centură a Bacăului făcută de către PSD - cred că 10% sau 5% nu era finalizată, au făcut marcările şi şanţurile adiacente - ai mers la Bacău să tai panglica la o investiţie făcută de PSD şi să lauzi Guvernul tău, care nu a avut nicio contribuţie, fiindcă, oricum, centura era bugetată de guvernele anterioare şi prinsă în programul de investiţii multianual, că nu poţi să intervii decât dacă încalci legea. Eu mă aşteptam că, dacă tot a ajuns domnul Iohannis la Bacău, să meargă şi la investiţia domnului Orban, care este mult trâmbiţata investiţie anunţată, spitalul modular de trei milioane de euro care acuma este pe un teren de fotbal, dezumflat şi abandonat şi nu a fost folosit niciodată în COVID. Eu am spus, dom'le, dacă se duce la o centură făcută de PSD, se duce şi la investiţia domnului Orban, la acel spital care l-a văzut toată ţara”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la România Tv. 
 
Ciolacu şi-a manifestat nemulţumirea faţă de faptul că şeful statului a ţinut discursul de 1 Decembrie în zona din faţa Arcului de Triumf.
 
"Au picat în ridicol. Să foloseşti simboluri... Există anumite care nu ai dreptul, ca om politic sau ca om de stat, să le foloseşti politic niciodată. Între ele este Arcul de Triumf. Să foloseşti Arcul de Triumf, să te pui în toată splendoarea Arcului de Triumf, în mijlocul Arcului de Triumf şi să ţii un discurs de 1 Decembrie numai tu - eu şi numai eu - şi să faci şi campanie electorală de 1 Decembrie sub Arcul de Triumf, unde au trecut eroii noştri şi ştim ce simbolizează Arcul de Triumf şi de unde este copiat ş.a.m.d., tot istoricul, mi se pare că am picat într-o pantă nu a ridicolului... noi ne aşteptăm să nu mai credem în nimic şi să nu mai avem nimic sfânt pe această lume”, a adăugat preşedintele PSD.
 
Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban au participat, miercuri, la deschiderea tronsonului de Autostradă A7 - varianta ocolitoare Bacău. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, declara recent că acest tronson era realizat, în urmă cu un an, în proporţie de 27%.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.