Marcel Ciolacu a precizat, întrebat dacă PSD şi PNL ar putea să susţină împreună un candidat, poate şi independent pentru prezidenţiale, că „am venit cu un proiect pentru Bucureşti, am venit împreună cu un proiect pentru Europa”, iar „dacă românii o să ne dea votul pentru aceste proiecte, sunt ferm convins că o venim şi cu un proiect pentru România”. Totodată, Nicolae Ciucă, la aceeaşi întrebare, a răspuns că „dacă a fost să alegem primarul Capitalei în două săptămâni, daţi-ne două săptămâni, după 10 iunie, şi vom veni şi cu răspunsul la această întrebare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am venit cu un proiect pentru Bucureşti, am venit împreună cu un proiect pentru Europa. Avem o coaliţie de guvernare coerentă şi dacă românii o să ne dea votul pentru aceste proiecte, sunt ferm convins că o venim şi cu un proiect pentru România”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat dacă lista comuna PSD-PNL pentru europarlamentare şi candidatul comun pentru Primăria Capitalei este un semnal că cele două partide ar putea să susţină împreună un candidat, poate şi independent pentru prezidenţiale, miercuri la Parlament.

Liderul PSD nu a precizat clar dacă această alianţă electorală a celor două formaţiuni ar putea fi doar pentru alegerile prezidenţiale sau dacă va fi şi pentru alegerile parlamentare.

La rândul său, preşedintele PNl Nicolae Ciucă a spus că, „dacă a fost să alegem primarul Capitalei în două săptămâni, daţi-ne două săptămâni, după 10 iunie, şi vom veni şi cu răspunsul la această întrebare”.

Totuşi, chestionat mai departe dacă PSD şi PNL nu vor câştiga Primăria Capitalei cu medicul Cătălin Cîrstoiu, pică această variantă pentru alegerile parlamentare, Marcel Ciolacu a răspuns: „În primul rând, sunt ferm convins că o să câştigăm, dar aşa cum v-a zis şi domnul preşedinte Nicolae Ciucă, ne daţi două săptămâni, după 9 iunie să venim”.

Totodată, candidatul comun al coaliţiei pentru Primăria Capitalei Cătălin Cîrstoiu a spus, în glumă, că „eu îl susţin, candidatul unic”.

Liderii coaliţiei Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă l-au prezentat, într-o conferinţă de presă care a avut loc, marţi la Parlament ,la care a participat şi preşedintele PSD Bucureşti Gabriela Firea şi preşedintele PNL Bucureşti Sebastian Burduja, coordonatorii campaniei pe Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.