Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, joi, că social-democraţii vor depune moţiune de cenzură împreună cu UDMR, după ce premierul a anunţat asumarea răspunderii pe legea privind alegerea primarilor în două tururi. ”Vă spun că va trece această moţiune” a afirmat Ciolacu, precizând că se va crea o nouă majoritate parlamentară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O să depunem o moţiune de cenzură împreună cu primii parteneri, cu grupul UDMR, şi vă spun că va trece această moţiune de cenzură. Nu avem alt obiectiv decât să treacă această moţiune de cenzură. Nu vom intra în anticipate, vom crea o nouă majoritate parlamentară. Propunerea de premier cu aliaţii noştri la acest demers să fie alta decat un membru de partid din PSD”, a declarat Marcel Ciolacu.

Guvernul îşi va angaja răspunderea în Parlament pe alegerea primarilor în două tururi, a anunţat joi, la începutul şedinţei de Guvern, premierul Ludovic Orban.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.