Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune că va cere convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului care să aibă pe ordinea de zi eliminarea pensiilor speciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ciolacu a declarat, marţi, înainte de începerea Comitetului Executiv al PSD, că a luat această decizie din cauza informaţiei din spaţiul public, conform căreia nu pot fi dublate alocaţiile pentru copii din cauza impactului bugetar pe pensiile speciale.

“Un singur lucru aş dori să vă spun înainte de Comitetul Executiv, am să solicit colegilor mei, deoarece a ieşit informaţia în spaţiul public că nu pot fi dublate alocaţiile pentru copii din cauza impactului bugetar pe pensiile speciale, am să solicit colegilor mei o sesiune extraordinară cu ordinea de zi eliminarea pensiilor speciale”, a afirmat Marcel Ciolacu.

CEx al PSD s-a reunit, marţi, la ora 12.00. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.