Preşedintele PSD Marcel Ciolacu, afirmă că, de la 1 ianuarie anul viitor, pensiile vor fi majorare ”conform legii”. El menţionează că legea în acest sens trebuie respectată şi, întrebat dacă este posibilă o creştere a pensiilor în cursul acestui an, răspunde că nu s-a discutat acest aspect în coaliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Nu Ciolacu creşte pensiile, nu este o pomană pentru acei oameni, este o lege pe care o respectăm, exact cum am respectat şi Legea 153 (Legea salarizării unitare 153/2017, actul normativ în baza căruia a fost introdusă o majorare a cuantumului brut al salariilor de bază, soldelor, indemnizaţiilor de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice – n.r.)”, a afirmat Marcel Ciolacu miercuri. 
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Întrebat dacă există posibilitatea ca o majorare a pensiilor să se facă şi în cursul acestui an, liderul social-democrat a răspuns: ”Nu am avut această discuţie în coaliţie”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.