Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, susţine că este treaba celor care au votat moţiunea de cenzură să demonstreze că au în continuare majoritate, întrucât PSD nu va vota ”niciun guvern al PNL”. ”Abia aştept să văd cum oameni de stânga îl vor vota cu două mâini pe Orban”, a spus Ciolacu, adăugând că ”PSD chiar ştie să facă opoziţie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lucrurile sunt simple: PSD este în opoziţie şi NU va vota niciun guvern al PNL! E treaba celor care au votat moţiunea să dovedească că au într-adevăr majoritate pentru a forma un nou Guvern. Dacă au!”, a scris, luni, pe Facebook, preşedintele Camerei Deputaţilor.

Acesta afirmă că doreşte să vadă oameni de stânga cum îl vor vota pe Ludovic Orban sau guvernul propus de acesta.

”Abia aştept să văd cum oameni de stânga aleşi pe listele PSD şi acum plecaţi în alte părţi îl vor vota cu două mâini pe Orban! Pregătiţi-vă de artificii, PSD chiar ştie să facă opoziţie!”, a mai scris Ciolacu.

Anterior, Ciolacu a declarat că PSD a decis să nu voteze noul guvern.

”Ni se pare normal ca PSD sub nicio formă să nu voteze în acest moment învestirea unui guvern. Mai mult decât atât, există o cutumă parlamentară – cei care deţin majoritatea, lucru care s-a văzut – trebuie să asigure şi cvorum”, a declarat, luni, preşedntele Camerei Deputaţilor, la Parlament.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.