Câteva persoane protestează, joi, în faţa Penitenciarului Rahova, cerând rejudecarea procesului lui Liviu Dragnea, la iniţiativa fostului deputat PDL Gelu Vişan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei câţiva protestatari au pancarte cu mesaje precum: „Cerem rejudecare proces Liviu Dragnea”, „Dragnea deţinut politic”, „Judecătorii ÎCCJ anchetaţi ptr abuz în serviciu”.

La protest este prezent şi Gelu Vişan. 

„Decizia de azi a CCR ne arată că în primă instanţă Dragnea a fost condamnat de un complet ilegal. Acum ar trebui eliberat! Liviu Dragnea este DEŢINUT POLITIC! AJUNGE! Aşa nu se mai poate! Asta nu este Dreptate!”, a scries Gelu Vişan miercuri pe pagina sa de Facebook.
 
„VĂ AŞTEPTĂM PE TOŢI CEI CARE MAI CREDEŢI ÎN LBERTATE ŞI DEMOCRAŢIE, JOI, 04 IULE 2019 ORA 11:00, IN FAŢA PENITENCIARULUI RAHOVA, PENTRU A CERE O JUSTIŢIE EGALĂ PENTRU TOŢI!”, a mai scris Vişan.
 
Curtea Constituţională a României (CCR) a admis, miercuri, sesizarea privind lipsa completurilor de trei judecători specializate în fapte de corupţie de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Sesizarea a fost făcută de Florin Iordache, în calitate de preşedinte delegat al Camerei Deputaţilor. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.