Viorel Cataramă, candidat la preşedinţia PNL, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că proiectul său pentru partid nu este făcut astfel încât să mulţumească persoanele cu o altă ideologie decât cea de centru-dreapta, deoarece pe el nu îl interesează ce spun cei care sunt dependenţi de ajutoare sociale, pentru că oricum ”ăia” nu îl votează pe el. Cataramă a mai declarat că îşi va face probleme cu privire la acuzaţiile de extremism abia după ce va ajunge să guverneze şi să pună în aplicare măsurile la care s-a gândit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aflat într-un turneu prin mai multe filiale din Transilvania, Viorel Cataramă a declarat la Cluj că nu urmăreşte să mulţumească alte persoane decât cele cu ideologie de centru-dreapta, el explicând că în urma unui sondaj de opinie comandat de el şi Cristian Buşoi a rezultat că foarte multă lume îi sprijină programul.

„Am primit nenumărate scrisori şi mesaje de felicitare în mediul online, dar şi în offline. Nu am primit atâtea în viaţa mea şi toţi aceşti oameni susţin ideea că oamenii care pot munci trebuie trimişi la muncă şi să nu li se dea ajutoare sociale. Pe mine nu mă interesează ce spun cei care sunt dependenţi de autoare sociale, că oricum ăia nu mă votează pe mine. Nu mă interesează. Nu vreau să îi mulţumesc pe cei din stânga, doar, doar voi lua ceva voturi. Eu mă duc spre dreapta şi lucrez numai pe partea dreaptă”, a spus Cataramă.

Întrebat cum comentează declaraţiile în care programul său este considerat unul extremist şi comparaţia lui cu premierul Ungariei, Viktor Orban, Viorel Cataramă a explicat că îşi va face griji pentru aceste lucruri după ce reuşeşte să ajungă în fruntea partidului şi să pună în aplicare măsurile din program.

„Viktor Orban este prim-ministrul Ungariei de mulţi ani pe baza unui program de dreapta. Că este acuzat e problema dânsului. Să ajung eu să obţin pentru PNL 50%, să guvernez, să pun în aplicare măsurile de dreapta şi o să răspund dacă voi fi făcut extremist. Momentan este un proiect care are mare succes în rândul tinerilor şi bătrânilor. Oricine munceşte, oricine a muncit la viaţa lui, oricine a plătit taxe şi a vrut să aibă compensaţie în mod corespunzător susţine acest program”, a mai declarat Viorel Cataramă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.