Europarlamentarul Cărălin Ivan susţune că premierul Viorica Dăncilă a vorbit la întâlnirea cu membrii Grupului Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European despre femeia jandarm “bătută cu bestialitate de protestanţi" în timpul incidentelor violente din 10 august, din Piaţa Victoriei, Ivan exprimându-şi speranţa că traducătorii au înţeles că este vorba despre protestatari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Tocmai am aflat de la Viorica Dăncilă, în plenul Grupului S&D, că jandarmeriţa a fost “bătută cu bestialitate de protestanţi”. Sper că traducătorii au înţeles că este vorba de protestatari. Să nu intrăm într-un conflict religios", a comentat ironic Cătălin Ivan pe contul său de Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă se află de marţi într-o vizită la Bruxelles, în cadrul căreia are o serie de întrevederi cu reprezentanţi ai grupurilor politice din Parlamentul European, precum Grupul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor, Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa, Grupul Verzilor/Alianţa Liberă Europeană şi Grupul Partidului Popular European. Potrivit Guvernului, ”vor fi discutate aspectele prioritare de pe agenda europeană, în perspectiva deţinerii Preşedinţiei Consiliului UE de către România şi reafirmarea disponibilităţii României de a contribui în mod activ la procesul de reflecţie asupra viitorului Europei”.

Marţi, premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu liderii grupurilor popularilor europeni (PPE) şi liberalilor (ALDE) din Parlamentul European (PE), Manfred Weber şi, respectiv, Udo Bullmann.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.