Liderul USR, Cătălin Drulă, afirmă marţi că ”Marcel Ciolacu protejează industria jocurilor de noroc, fără să se gândească măcar o secundă la uriaşa problemă socială şi familiile distruse de păcănele şi pariuri”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Marcel Ciolacu se opune oficial proiectului de lege pentru scoaterea păcănelelor din oraşe. Cer statului român să verifice dacă a cedat şantajului pe care l-a reclamat zilele trecute Pare speriat de «un anume Sorin» şi de alţii şi în mod foarte clar le reprezintă interesele, prin două manevre de păcălit publicul şi salvat marii rechini”, spune preşedintele USR.

Cătălin Drulă îl acuză pe premier că ”a copiat proiectul USR privind scoaterea păcănelelor din oraşe, dar doar se face că îl susţine pe vorbe, în timp ce oficial trimite documente la parlament prin care se opune” şi ”îngroapă dezbaterea despre interzicerea publicităţii la jocurile de noroc, făcând jocurile giganţilor din industrie”.

”Superbeţi pe toţi pereţii şi în toate calupurile de publicitate, asta e miza. Îi cer lui Marcel Ciolacu să nu mai protejeze industria jocurilor de noroc. Să se gândească măcar o secundă la uriaşa problemă socială şi familiile distruse de păcănele şi pariuri.”, afirmă Drulă.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunţat, la începutul şedinţei de luni a Guvernului, că Executivul va adopta, joi, ordonanţa de urgenţă prin care toţi operatorii să fie obligaţi să aibă sediul fiscal în România. De asemenea, legea aflată în Parlament prin care sunt scoase toate păcănelele în afara localităţilor va fi adoptată în procedură de urgenţă de către Legislativ.

”Nu am nicio problemă cu ameninţările din industria păcănelelor. Atunci când mafia jocurilor de noroc a fost la masa Guvernului, păcănelele erau deschise, în timp ce bisericile erau închise! Eu le transmit, foarte clar - Nu au nici o şansă! S-a terminat!”, a adăugat liderul PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.