Cătălin Drulă, liderul interimar al USR afirmă, după ce podul de Luţca s-a prăbuşit, că fusese reparat acum 6 luni, iar ”maestru de ceremonii a fost Ionel Arsene, baron de Neamţ, care declara că încă 50 de ani, la Luţca, peste râul Siret, se va circula în condiţii de siguranţă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Podul de la Luţca s-a prăbuşit. Fusese reparat acum 6 luni. Maestru de ceremonii, Ionel Arsene, baron de Neamţ, care declara acum câteva luni: “pot afirma că încă 50 de ani, la Luţca, peste râul Siret, se va circula în condiţii de siguranţă datorită unei investiţii derulate de către Consiliul Judeţean Neamţ”. Prin PNDL”, scrie Drulă pe Facebook. 
 
Potrivit lui Drulă, ”constructorul este asocierea AQUA PARK şi MAVGO HOLDING, firme apropiate de Arsene”.
 
”Când am venit la minister, am anulat licitaţia pentru dublarea DN71 Bâldana-Târgovişte pe care o câştigase AQUA PARK şi nu reuşea să depună garanţia. Am lansat în schimb proiectul unui drum rapid modern prin afara satelor: drumul expres Bucureşti-Târgovişte. Mare supărare, mare, la PSD, pierduseră ciracii lui Arsene contractul. A venit Grindeanu la minister. Prioritatea sa, în primele zile de mandat? Relansarea dublării pe DN71, trebuia servit baronul de Neamţ. Cine a depus ofertă? MAVGO HOLDING. Băieţii nu se lasă până nu intră la caşcaval”, mai spune Drulă. 
 
El arată că, între timp, Arsene a fost condamnat la 8 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în primă instanţă.
 
”Poate aţi crede că a fost demis din funcţie, că nu mai conduce PSD Neamţ? Greşit. Declaraţie Marcel Ciolacu din 6 aprilie: “Am avut o discuţie cu domnul Arsene, ca doi colegi, ca doi camarazi. [...] aştept o decizie politică a domnului Arsene.” Două luni mai târziu pentru că Marcel se teme de Ionel, decizia politică n-a venit, dar a căzut podul. Ăsta e socialismul cu epoleţi, o camaraderie a hoţiei şi a distrugerii. Camaraderia PSD-PNL sub El Patron Iohannis care asigură liniştea lor. Numai USR se luptă cu ei pe bune şi o vom face indiferent de piedici. Suntem aici, în picioare, nu plecăm. Pentru voi”, mai spune Drulă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.