Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a afirmat referitor la agresiunea împotriva primarului Sectorului 1 Clotilde Armand că atunci „când ajungi la momentul în care mafioţi te atacă în stradă, ştii că ai procedat corect în interesul public”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Când ajungi la momentul în care mafioţi te atacă în stradă, ştii că ai procedat corect în interesul public. Acesta e un fapt. Însă modernizarea administraţiei româneşti înseamnă că aşa ceva nu are voie să se întâmple. Clotilde Armand are toată susţinerea noastră pentru a face ordine. Iar USRPLUS nu va da înapoi de la reformele atât de necesare pentru România”, a scris Cătălin Drulă miercuri pe pagina sa de Facebook.

Clotilde Armand susţine că a fost agresată în trafic miercuri dimineaţă, când la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre maşina sa, a început să lovească cu pumnii în geam şi a încercat să-i deschidă uşa de mai multe ori.

„Guys, sunteţi tot mai penibili. Nu mă intimidaţi”, este mesajul ei către cei pe care îii supectează că s-ar afla la originea incidentului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.