Carmen Iohannis a participat, duminică, la slujba de Florii de la Biserica romano-catolică pe care o frecventează de obicei, din municipiul Sibiu, prima doamnă nefiind însoţită de către preşedintele Klaus Iohannis. Ea a tinut în mână un buchet de sălcii, aşa cum se obişnuieşte în Duminica Floriilor, iar la ieşirea din lăcaşul de cult a spus că le doreşte tuturor "numai bine şi Florii fericite".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Carmen Iohannis s-a aflat, duminică, la slujba de Florii de la Biserica romano-catolică unde ,merge în mod curent, din municipiul Sibiu,. Ea a tinut mână un buchet de sălcii, aşa cum se obişnuieşte în Duminica Floriilor.

Prima doamnă Carmen Iohannis nu a fost însoţită de şeful statului. 

La ieşirea din biserică, soţia preşedintelui Klaus Iohannis a vorbit despre importanţa sărbătorii de duminică şi le-a urat românilor: "Florii fericite".

"Este o sărbătoare foarte importantă şi sper să începem o săptămână cu multe foloase. Sărbătorim, ca de obicei, cu gândul la Domnul şi cu bucurie în suflet. Vă doresc numai bine şi Florii fericite", a spus Carmen Iohannis. 

Aceasta nu a precizat unde va petrece familia prezidenţială sărbătorile de Paşte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.