Candidatul USR-PLUS la Primăria Piatra Olt Sandu Crăciun prezintă pe Facebook procesul verbal din secţia 101 unde atât el, cât şi soţia şi copiii săi au fost arondaţi la acea secţie şi au votat duminică la alegerile locale. Cu toate acestea, pe document în dreptul Alianţei figurează zero voturi. „Cu alte cuvinte, nici eu nu m-am votat?”, se întreabă Sandu Crăciun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Rezultatul votului de la Piatra Olt poate fi uluitor, din pacate! Eu, candidat la funcţia de primar al oraşului Piatra Olt şi respectiv la funcţia de consilier local din partea Alianţei USR-PLUS, am fost arondat pentru a-mi exprima votul la secţia nr. 101 din Piatra Olt. La aceeaşi secţie de votare au fost arondaţi şi soţia mea împreună cu fiul şi fiica mea. Rezultatul pentru alegerea consilierilor locali, înscris pe procesul verbal, semnat şi ştampilat de membrii comisiei împreună cu locţiitorul şi preşedintele de secţie: Alianţa USR-PLUS: 0! Cu alte cuvinte, nici eu nu m-am votat?”, a scris Sandu Crăciun marţi pe Facebook.
El l-a întrebat pe judecătorul Arabel Fânel dacă i se pare normală această situaţie.
„Felicitări Biroului Electoral Local pentru munca depusă! Domnule judecător Arabela Fănel, vi se pare normal ce s-a întamplat?”, a mai spus candidatul USR-PLUS la funcţia de primar în Piatra Olt.
Sursa foto: Sandu Crăciun Facebook
Sursa foto: Sandu Crăciun Facebook
Sursa foto: Sandu Crăciun Facebook
Sursa foto: Sandu Crăciun Facebook
Sursa foto: Sandu Crăciun Facebook
Sursa foto: Sandu Crăciun Facebook
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.