Candidatul PNL pentru Primăria Baia Mare, Mircea Cirţ, promite alegătorilor că va fi „un primar cu cei şapte ani de acasă şi care-şi cunoaşte vârful nasului”, el susţinând că merge la Primărie „nu cu frică de partid, ci cu frică de Dumnezeu”. „O sa fiu primar nu năcaz” a spus Cirţ în discursul ţinut la lansarea candidaturii sale la care a participat şi preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
„Intru la Primărie nu să fac bani, intru la primărie să fiu primar, că bani am, Dumnezeu mi-a ajutat mi-a dat tot ce-mi trebuie, ba mi-a dat chiar mai mult. Înaintea Celui de sus contează mai mut ce faci pentru alţii decât pentru tine. Cotează să dai, nu să iei. A fi om e lucru mare, că hoţ poate fi oricare”, le-a spus Mircea Cirţ susţinătorilor săi care au participat, sâmbătă seară, la lansarea candidaturii sale. Cirţ, care este şi om de afaceri, i-a asigurat pe viitorii consilieri şi angajaţi de la Primărie „de toată deschiderea”
”Le voi spune şi lor ce le-am spus angajaţilor din firmele mele:Nu vă transformaţi sufletul în portofel” a mai spus el.
Candidatul liberal a dat asigurări că va intra în primărie „nu cu frică de partid, ci cu frică de Dumnezeu”.
În finalul discursului său, Mircea Cirţ a promis că va fi „un primar cu cei şapte ani de acasă şi care-şi cunoaşte vârful nasului”.
„Vă rog din inimă să mergeţi la vot altfel, în zadar mă iubiţi, în zadar mă lăudaţi, dacă nu mă şi votaţi. (...) Dragii mei, nu vă promit marea cu sarea, nu vă promit luna de pe cer. Vă asigur însă că, ajutat de Dumnezeu, nu vă voi dezamăgi. O să fiu un primar cu cei şapte ani de acasă şi care-şi cunoaşte vârful nasului. Şi aşa cum se spune pe la noi, spun şi eu: o să fiu primar, nu năcaz”, a mai spus Cîrţ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.