Senatoarea independentă Diana Şoşoacă a refuzat, miercuri, în şedinţa de plen reunit în care se dă vot de încredere Cabinetului Cioloş, să poarte masca, precizând că are adeverinţă prin care este exceptată de la purtarea acesteia, şi l-a salutat în discurs pe preşedintele Ungariei, Viktor Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Preşedintele Senatului, Anca Dragu, care conduce şedinţa de plen renit, i-a cerut senatoarei Diana Şoşoacă să pună mască în timpul discursului. Şoşoacă le-a transmis celor de la USR: ”Jos, masca, că vă ascunde ipocrizia”, şi i-a spus preşedintelui de şedinţă că masca nu este obligatorie pentru cei care sunt exceptaţi, cu probleme de respiraţie. ”Am adeverinţă în acesdt sens, dacă vreţi, vă dau lecţie de drept”, i-a răspuns Şoşoacă Ancăi Dragu. Ea i-a numit pe cei de la USR ”rerezentanţii supremi ai cuminţeniei pământului”, pe care nu au fost în stare să o cumpere. Şoşoacă i-a transmis salutări premierului ungar Viktor Orban. ”Poate cândva vom avea şi noi un guvern naţionalist, după exemplul Ungariei”, a spus senatoarea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.