Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, că le cere politicienilor să se aşeze cu toţii la masă pentru a găsi o soluţie de a scoată ţara din criză şi a precizat că nu se mai poate cu politicul, iar acest spectacol sinistru trebuie să înceteze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noi mai venim aizi să spunem discursuri, mai avem tupeu să le spunem oamenilor că suntem responsabili, că ne certăm cine suntem Spartani şi cine Superman? Chiar nu ne pasă deloc de ceea ce se întâmplă? Acest joc politic al actualei puteri a mers prea departe, egoismul, aroganţa şi lipsa de asumare ne-au adus în aceatsă discuţie”, a spus Ciolacu în plen.

Liderul PSD a arătat că el consideră că s-au certat suficient.

”Atunci când e nevoie de escavator să ne îngropăm morţii înseamnă că este prea mult. Toată această luptă politică face rău tuturor. Este o demenţă din care fiecare vrea să iasă cu cât mai multe procente. E clar că acest Guvern nu are cum să treacă, o ştie şi domnul Cioloş. E o bătaie de joc la adresa românilor. (..) Dar trebuie să punem urgent ceva în loc”, a mai spus Ciolacu. 

Preşedintele PSD a un apel către toţi şefii de partide la dialog.

”Le cer să ne întâlnim imediat şi să găsim împruenă o soluţie pentru a scoate România din criză. Gata cu politica, nu se mai poate aşa. tTebuie să facem altceva, ca politicienii să facă un pas în spate şi să aducem specialişti care să vină cu un proiect pentru a reduce numărul de morţi. Spectacolul sinistru trebuie să înceteze. Vă cer să fiţi în al doisprezecelea ceas bărbaţi de stat, să nu mai fiţi o pată urâtă în istoria acestei ţări”, a mai spus Ciolacu.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.