Preşedintele PNL Bucureşti, ministrul Energiei Sebastian Burduja, a afirmat, luni seară, că Bucureştiul ”e exemplu de manual de eşec în ceea ce priveşte sistemul de termoficare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bucureştiul, din păcate, e exemplu de manual de eşec în ceea ce priveşte sistemul de termoficare. Alte oraşe din ţară şi din lume ar da orice să poată avea un sistem de termoficare centralizat”, a declarat luni seară, la Antena 3, Sebastian Burduja.

Ministrul Energiei afirmă că acest sistem este mult mai eficient, mult mai ieftin, mult mai puţin poluant.

”Din păcate, primarul Nicuşor a reabilitat vreo 2 kilometri pe fonduri europene, deci a pierdut din POIM câteva sute de milioane de euro şi sunt bani pierduţi definitiv pentru Bucureşti, e adevărat a fazat proiectul deci va atrage sau nu alţi bani europeni. Dacă va fi schimbat avem şanse mai mari să tragem mai mulţi bani europeni pentru reabilitarea sistemului de termoficare”, a mai declarat liderul PNL Bucureşti.

Acesta afirmă că sunt sute de kilometri de reţea care trebuie înlocuiţi.

”O asemenea dimensiune a problemei nu mai există nicăieri în România”, a adăugat Burduja.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.