Candidatul Partidului Naţional Liberal, Sebastian Burduja, a venit, sâmbătă, cu motocicleta la sediul Biroului Electora Municipal pentru a se înscrie în cursa pentru Primăria Capitalei. Preşedintele liberalilor Nicolae Ciucă a afirma că este pentru prima oară cînd vede un candidat care vine cu motocicleta să se înscrie în cursa electorală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Sebastian Burduja a sosit pe motocicletă la sediul BEM, iar aici era aşteptat de zeci de membri PNL, în frunte cu preşedintele partidului, Nicolae Ciucă. 
Ciucă a explicat de ce Burduja a ales să vină pe motocicletă la acest eveniment. 
„Este sprijinit de oameni care au fost alături de el de fiecare dată şi iată acum am putut să îl vedem pe Sebastian Burduja aşa cum este el. Pentru mine este prima dată când văd un candidat că vine să-şi depună dosarele cu motocicleta. L-am întrebat la sediul partidului de ce cu motocicleta şi mi-a zis ”Pentru că aşa sunt eu. Nu vreau să par altfel decât aşa cum sunt în realitate”, ceea ce eu personal apreciez foarte mult la orice om, dar îndeosebi la un candidat care vine să le ceară oamenilor încredere, să le ceară oamenilor să îl voteze şi oamenii trebuie să aprecieze exact această stare de realitate şi de normalitate”, a declarat Nicolae Ciucă. 
Sebastian Burduja a declarat că bucureştenii merită să aibă un oraş de care să fie mândri. 
„Am făcut primul pas pentru schimbarea Bucureştiului. O schimbare pe care o aşteptăm cu toţii de ani de zile. Este un moment important pentru toţi bucureştenii pentru că ei au şansa să aibă un oraş de care să fie mândri, un oraş în care să nu le mai fie teamă să-şi trimită copiii la şcoală din cauza drogurilor, un oraş în care să aibă parcuri şi spaţii verzi, pe măsura unei capitale de secol XXI, un oraş în care să nu-şi mai piardă timpul preţios cu familia în trafic, un oraş în care, cu adevărat, să o ducem cu toţii mai bine. Este o cursă dificilă.  Mai sunt puţine zile până la alegeri. Este o cursă în patru. Şi asta înseamnă, de fapt, frumuseţea democraţiei. Bucureştiul trebuie să dea din nou ora exactă pentru toată România atât în ceea ce priveşte această competiţie electorală, cât şi în ceea ce priveşte dezvoltarea acestui oraş”, a afirmat candidatul PNL la Primăria Capitalei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.