Ministrul Muncii Marius Budăi a afirmat, după ce CCR a respins sesizarea USR şi a partidului Forţa Dreptei privind care introduce noi obligaţii pentru fondurile de pensii private din România, că jalonul 213, aferent cererii de plată 2 pentru PNRR, este la acest moment îndeplinit, în ciudat eforturilor USR de a împiedica îndeplinirea acestor jaloane şi atragerea de către ţara noastră a fondurilor europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În ciuda eforturilor USR de a împiedica îndeplinirea jaloanelor şi atragerea fondurilor europene de către România, jalonul 213, aferent cererii de plată 2 pentru PNRR, este la acest moment îndeplinit. Curtea Constituţională a României a respins, ca neîntemeiată, obiecţia de neconstituţionalitate formulată de USR pe marginea Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.174/2022 pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul pensiilor private (pilonul II de pensii)”, a scris Marius Budăi, marţi pe Facebook.

Curtea Constituţională a respins cu majoritatea de voturi, marţi, ca neîntemeiată sesizarea partidului Forţa Dreptei şi a USR pe legea care introduce noi obligaţii pentru fondurile de pensii private din România şi pentru administratorii acestora. Astfel, actul normativ este constituţional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.