Cortul amenajat în municipiul Braşov pentru strângerea de semnături pentru candidatura Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidenţiale a fost tăiat de persoane necunoscute care au încercat şi să-i dea foc. PSD anunţă că va depune plângere la Poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Organizaţia PSD Braşov s-a confruntat noaptea trecută cu un incident ce a avut loc în zona Pieţei Dacia din Municipiul Braşov. Mai exact, cortul amenajat pentru strângerea de semnături pentru susţinerea candidatului PSD la alegerile prezidenţiale a fost tăiat cu un obiect contondent şi (...) s-a încercat şi incendierea acestuia”, se arată într-un comunicat de presă al PSD.

Social-democraţii spun că vor depune plângere penală la Poliţia Braşov pentru acest incident.

“Vom depune plângere penală la Poliţia Braşov şi solicităm ca cei care au atribuţii cu privire la paza şi protecţia arealelor din municipiu, respectiv Poliţia Locală, să ia măsurile necesare. E revoltător ca actele de vandalism, violenţă şi ură, să fie tolerate de autorităţile locale şi cerem să se ia măsuri urgente în acest caz! În egală măsură cerem partidelor respectarea tuturor competitorilor politici aşa cum procedăm şi noi.  Asemenea derapaje nu trebuie să mai aibă loc!”, se mai arată în comunicat. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.