Deputatul Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită, l-a invitat pe Marian Munteanu, marţi, printr-o postare pe Facebook, să intre în partidul său dacă se simte naţionalist, întrucât PNL este ”un partid corupt, globalist şi închinat intereselor străine”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dacă Marian Munteanu se simte naţionalist, îl aştept în Partidul România Unită, singurul partid care nu face compromisuri şi care nu se teme nici de ONG-urile lui Soros, nici de detractorii naţiunii române”, i-a transmis Bogdan Diaconu lui Marian Munteanu.

Diaconu susţine că PRU este deschis oricărei persoane care vrea să-şi dedice viaţa ”luptei pentru România românilor”.

”Trecerea lui Marian Munteanu prin PNL, un partid corupt, globalist şi închinat intereselor străine, a fost o greşeală. Naţionalismul românesc nu are loc decât într-un partid propriu, care îşi asumă această doctrină şi care nu se abate de la valorile naţionale. Acest partid este Partidul România Unită”, susţine Diaconu.

Acesta dă garanţii că partidul său nu se teme de atacurile agenţii din România ai unor interese străine. ”Noi, spre deosebire de PNL şi de toate celelalte partide, nu numai că nu ne temem de atacurile lui Soros, de listele negre emise de comisarii poporului şi de agenţii intereselor străine, dar avem curajul să ne şi luptăm cu duşmanii naţiunii române pentru a ne apăra neamul”, a conchis Bogdan Diaconu.

Liderii PNL i-au cerut, marţi, lui Marian Munteanu să îşi clarifice situaţia administrativă legate de participarea sa în diverse firme, asociaţii şi fundaţii, urmând ca miercuri liderii partidului să facă o conferinţă de presă pe tema alegerilor din Bucureşti, au declarat surse din PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.