Senatorul PSD Florian Bodog a infirmat, luni, în emisiunea Talk News de la Profit TV, că ar exista o campanie online din PSD îndreptată împotriva preşedintelui PNL Florin Cîţu. Bodog a precizat că ”există de ambele părţi oameni care sunt nemulţumiţi de această alianţă”. ”Începem să îi identificăm pe cei catre bagă băţul prin gard”, a mai arătat el, adăugând că e vorba de persoane din ambele partide.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Senatorul PSD a fost întrebat dacă în PSD există campanii împotriva preşedintelui PNL Florin Cîţu. ”Nu am cunoştinţă de astfel de atitudine din partea PSD”, a arătat Bodog. 

”Eu cred că există de ambele părţi oameni care sunt nemulţumiţi de această alianţă şi începem să îi identificăm pe cei catre bagă băţul prin gard, cum se spune”, a mai comentat Bodog, arătând că se referă la ambele partide. 

El a precizat că ”în momentul de faţă, orice om politic normal trebuie să dea dovadă de maturitate politică şi să îşi concentreze toată atenţiae pe a a guverna bine, pentru români”. 

”Restul, sunt toate prostii, sunt lucruri care în cel mai rău caz vor fi arătate cu degetul,  dacă nu vor fi uitate”, a spus Florian Bodog. 

Reacţia senatorului PSD vine după ce liderul PNL Florin Cîţu a acuzat luni, în şedinţa conducerii liberale, existenţa unor campanii sponsorizate de partenerii de guvernare împotriva sa, afirmând că acesta nu este ”un mod de lucru în echipă”.

Florin Cîţu a catalogat, ulterior, ca fiind bizar faptul că organizaţia TSD a dus o campanie împotriva sa pe reţelele de socializare.

”Am văzut-o. Mi se pare că nu se face, dar vom discuta în coaliţie. Am văzut nişte postări plătite pe reţelele de socializare. Aşa erau cele care mi-au fost prezentate, erau ale TSD”, a adăugat liderul PNL.

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.