Fostul premier Emil Boc a comentat, miercuri, situaţia din PSD, afirmând că nu ar vrea să fie în locul lui Sorin Grindeanu şi că are o senzaţie de "deja vu", pentru că şi în timpul guvernării PDL au fost momente de criză, însă ele au fost discutate "mai mult în familie".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu aş vrea să fiu în locul lui (Grindeanu - n.r.), ăsta e primul lucru pe care... Privesc mai detaşat şi cu un fel de deja vu. (...) În toate guvernele apar momente de criză. Credeţi că nu am trecut şi noi prin momente de criză? Noi le-am dezbătut mai mult în familie decât în faţa presei şi în dezbateri publice", a spus Boc.

Fostul lider PDL a afirmat că şi lui i s-a cerut demisia ca premier şi a trebuit să treacă prin "10-11 moţiuni de cenzură".

"Nu aş vrea să fiu în locul domnului Grindeanu, care are o situaţie grea de gestionat, dar sunt convins că PSD are resursele politice să găsească o soluţie în primul rând pentu stabilitatea României. Care va fi, vom vedea", a mai spus Boc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.