Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă, într-o postare pe Facebook, că "majoritatea PSD – ALDE scufundă ţara în mod accelerat" şi că este ultimul moment când opoziţia mai poate depune o moţiune de cenzură, "cu ceva şanse de reuşită", pentru îndepărtarea de la putere a "guvernului marionetă Dăncilă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Opoziţia trebuie să încerce acum! Opoziţia trebuie să înţeleagă un lucru elementar: fie că vorbim despre economie, despre justiţie, despre reprezentare la nivel UE, despre viaţa de zi cu zi a românilor, majoritatea PSD – ALDE scufundă ţara în mod accelerat. Este ultimul moment când opoziţia mai poate depune o moţiune de cenzură, cu ceva şanse de reuşită, pentru îndepartarea de la putere a guvernului marionetă Dăncilă", consideră fostul preşedinte.

El afirmă că, în caz contrar, "opoziţia este părtaşă la distrugerea României de către această adunătură de ticăloşi ai politicii autohtone".

În opinia sa, "opoziţia trebuie să aibă conştiinţa împăcată că a încercat". 

Într-un post scriptum, Băsescu precizează: "Ştiu că sunt mulţi „filosofi” care spun că n-ar fi momentul. Probabil, după ei, momentul potrivit este la Crăciun".

Traian Băsescu a susţinut de mai multe ori necesitatea depunerii unei moţiuni de cenzură, acuzându-l pe liderul liberal Ludovic Orban că este ezitant în legătură cu acest subiect.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.