Fostul preşedinte Traian Băsescu îi transmite candidatului PMP la alegerile prezidenţiale, Theodor Paleologu, că poate fi împăcat cu el pentru că a făcut tot ce avea de făcut pentru a da ţării "cea mai bună şansă pentru viitor". "Ai fost bun în această campanie. Dacă românii au înţeles că au nevoie de un preşedinte ca tine, vom vedea mâine seară", afirmă Băsescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La încheierea campaniei, mesajul meu pentru Theodor Paleologu, candidat la funcţia de Preşedinte al României: Bună dimineaţa Theodor, Ai fost bun în această campanie. Dacă românii au înţeles că au nevoie de un preşedinte ca tine, vom vedea mâine seară", afirmă Traian Băsescu, sâmbătă dimineaţă, într-o postare pe Facebook.

El îi transmite candidatului PMP că poate fi împăcat.

"Tu însă poţi fi împăcat cu tine şi cu societatea că ai făcul tot ce aveai de făcut pentru a da ţării tale cea mai bună şansă pentru viitor. Îţi mulţumesc mult că ai făcut-o sub sigla PMP. A fost o onoare pentru partid. Şi acum, relaxează-te şi ascultă pentru că prin vot, vorbeşte poporul!", mai spune Băsescu.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.