Fostul preşedinte Traian Băsescu consideră că guvernul liberal propus de Ludovic Orban este net superior guvernelor PSD, însă spune că acest Executiv se va ”încurca” în propriul program de guvernare. Băsescu spune că PNL ar fi trebuit să ia ca reper pentru programul de guvernare raportul de ţară întocmit pentru România de Comisia Europeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Comparând guvernele socialiştilor - guvernele lui Dragnea, Guvernul doamnei Dăncilă - cu acest guvern, indiscutabil acest guvern este cu cel puţin două trepte deasupra calităţii guvernele socialiştilor. (...) Nu au niciun Cuc. Sau Andruşcă... Cred că va fi un guvern care poate face performanţă. Dacă ei se vor încurca undeva, se vor încurca în propriul lor program pentru că au făcut un program de 60 de pagini în care au scris de toate, în loc să facă un program de 10 pagini”, a afirmat Traian Băsescu vineri, la B1 TV.

Acesta crede că a fi trebuit luat drept reper de către Ludovic Orban Raportul de ţară întocmit pentru România de către Comisia Europeană, document care vorbeşte despre deficit structural, colectarea TVA, calitatea sistemului de educaţie sau a celui de sănătate şi alte aspecte economice.

”Mergând cu un program de 60 de pagini, cu ample abordări, nu au făcut decât să dea ocazia să fie atacaţi de opoziţie, de presă”, a mai spus Băsescu. 

Fondatorul PMP spune că nu are nicio îndoială că „Mişcarea Populară” va vota guvernul, dar îi va face opoziţie.

„Mi-e greu să cred că PMP nu va contribui la instalarea acestui guvern dar nu trebuie să creadă nimeni că nu va face opoziţie acestui guvern”, a afirmat Băsescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.