Fostul preşedinte al României, senatorul Traian Băsescu, spune că în opinia sa „cel mai bun moment” pentru ca opoziţia să depună o moţiune de cenzură în Parlament „a trecut” şi că PMP face „tot ce se poate” pentru ca majoritatea politică din Senatul României să se schimbe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 „În analiza mea, cel mai bun moment pentru moţiune a trecut. Era momentul în care Dragnea şi Tăriceanu erau în dispute în interiorul coaliţiei. În momentul de faţă, această dispută nu mai există. Rămâne să vedem care va fi exodul din PSD, dar nu-l pot pronostica eu” a afirmat Traian Băsescu vineri, la Sinaia, unde a participat la Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară.

Întrebat dacă există posibilitatea ca şi majoritatea din Senatul României să se modifice,, Traian Băsescu a răspuns: „La Senat e mai greu, dar facem tot ce se poate”.

 În ceea ce priveşte posibilitatea schimbării Guvernului până la sfârşitul acestui an, Băsescu a spus că se abţine să dea „un pronostic”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.