Fostul preşedinte al României, europarlamentarul Traian Băsescu, a declarat, luni seară, că cel mai şocant eveniment din 2019 este căderea Guvernului PSD, în timp ce pe locul al doilea se situează înfrângerea PSD în alegerile europarlamentare. Realegerea preşedintelui Klaus Iohannis se află pe locul al treilea, după părerea lui Băsescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Căderea Guvernului PSD a fost cel mai şocant eveniment politic, dacă ne referim numai la cum priveam la 1 ianuarie 2019 guvernul PSD pe care îl vedeam inexpugnabil, închis într-o cetate păzită de parlamentarii PSD şi nu puteau fi atinşi. Iată că a căzut!”, a spus Traian Băsescu, luni seară, la Digi24.

Fostul şef al statului a vorbit şi despre următoarele două evenimente şocante ale anului 2019. 

„Al doilea eveniment, în mod cert, este înfrângerea PSD în alegerile europarlamentare, al treilea - realegerea preşedintelui Iohannis, o realegere despre care eu am spus că am putea să-l declarăm rege, având în vedere procentul cu care a fost ales. Pe de altă parte, este o victorie fără glorie când eşti Steaua din 1986 şi ai un meci cu Foresta Fălticeni şi dacă îi dai 7-0 nu te acoperi de glorie”, a mai spus Traian Băsescu.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.