Liderul USR, Dan Barna, a declarat, marţi, că partidul său va purta discuţii cu celelalte partide din opoziţie pentru a avea candidat unic la şefia Camerei Deputaţilor. El a precizat că propunerea USR pentru această funcţie este Stelian Ion.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„E de dorit să avem un candidat unic al opoziţiei şi vom avea discuţii în continuare. USR îl are ca propunere pe Stelian Ion, cel care face parte din Comisia juridică şi este una dintre figurile cele mai prezente de apărare a justiţiei în ultimii trei ani”, a anunţat Dan Barna, marţi, la Parlament.

El şi-a exprimat speranţa că partidele din opoziţie vor ajunge la o soluţie. Barna a menţionat însă că se poate merge şi pe varianta ca fiecare partid să meargă cu propriul candidat şi să se ajungă în turul doi.

Funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor se vacantează ca urmare a condamnării lui Liviu Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.