Dan Barna a precizat, întrebat despre un termen de realizare a reformelor asumat de coaliţie, cum ar fi eliminarea pensiilor speciale pentru aleşii locali, desfiinţarea SIIJ sau alegerea primarilor în două tururi, că pentru unele dintre ele coaliţia a convenit să fie abordate după luna septembrie, după ce vor fi alese noile conduceri ale celor trei partide de guvernare şi anume PNL, USR PLUS şi UDMR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Unele sunt mai departe, altele sunt mai aproape, că SIIJ e aproape, mai trebuie doar să găsim forţa să dăm bobârnacul pentru desfiinţare. Pentru unele dintre ele am convenit în cadrul coaliţiei că le vom aborda după septembrie, când cele trei partide vor avea noile conduceri validate sau înnoite şi din acel moment vom lua fiecare dintre ele şi vom aşeza şi un calendar pe masă”, a afirmat Dan Barna, întrebat luni despre dacă va fi înaintat un termen limită pentru reformele asumate de coaliţie şi modificarea legislaţiei în Parlament cu privire la pensiile speciale ale aleşilor locali, desfiinţarea SIIJ sau alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.