Vicepremierul Dan Barna a precizat că nu a discutat cu Dacian Cioloş, după afirmaţiile acestuia potrivit cărora Comisia Europeană a respins PNRR al Ungariei, însă poziţia oficială a Executivului european contrazice aceste declaraţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Aici nu am ce să comentez foarte mult. Sunt declaraţii politice ale colegilor mei de alianţă şi de coaliţie. Nu am nimic de comentat. Nu am avut o discuţie cu domnul Cioloş pe acest subiect, deci nu am ce să spun”, a explicat Dan Barna, întrebat miercuri la Parlament dacă i-a comunicat Dacian Cioloş de ce a făcut acele afirmaţii.
 
Comisia Europeană suspendă aprobarea planului de redresare al lui Viktor Orban, a anunţat într-un mesaj pe Twitter liderul RenewEurope Dacian Cioloş care a precizat că acest fapt nu înseamnă „pedepsirea” Ungariei.
 
În schimb, cicepreşedinta Comisiei Europene Vera Jourova a declarat miercuri, în Parlamentul European, că nu s-a decis suspendarea aprobării planului de redresare al Ungariei.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.