Liderul USR PLUS, Dan Barna, a declarat că orice moţiune de cenzură care va fi depusă în Parlament, în cazul în care actuala va fi ”muşamalizată” ori ”îngropată”, va fi susţinută de USR PLUS, însă, în acest moment, în Parlamentul României există deja o moţiune legală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat dacă va merge mai departe cu o moţiune depusă de PSD, în cazu în care nu va trece moţiunea de cenzură depusă de AUR şi USR PLUS, în contextul în care USR PLUS pleacă din Guvern, Dan Barna a declarat că momentan există o moţiune depusă care este legală.
 
”În momentul de faţă, Parlamentul României are o moţiune de cenzură legală, corectă şi procedurală. Orice abuz se va încerca pentru muşamalizarea, pierderea, îngroparea acesteia, vom fi împotriva lui, explicit”, a declarat Dan Barna.
 
Liderul USR PLUS a adăugat că formaţiunea sa va susţine orice altă moţiune adresată înlocuirii actualului premier, Florin Cîţu. 
 
”Orice moţiune ulterioară, în cazul în care aceasta nu se va întâmpla, va avea susţinerea noastră cât timp este adresată înlocuirii premierului Florin Cîţu”, a declarat Barna.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.